Ieder raam verdient een sieraad en daarom biedt Zonnelux voor ieder raam en ieder interieur, exclusieve en unieke raamdecoratie op maat, voor jarenlang plezier! Laat je adviseren in onze showroom.

Heesakkers en Zonnelux

Zonnelux produceert een breed assortiment aan kwalitatieve raamdecoratie. Raamdecoratie is dé sfeermaker in een interieur. Zonnelux heeft voor ieder raam een passende oplossing, omdat ze vinden dat ieder raam een sieraad verdient. Zonnelux verkoopt haar producten uitsluitend via Zonnelux specialisten in Nederland en België.

 

Wij van Heesakkers in Veldhoven zijn Zonnelux specialist, dus kom vrijblijvend langs in onze showroom. Dan staan onze specialisten klaar om u advies te geven over het product. In de badkamer, maar ook in de rest van het huis.

Lees meer over zonnelux
maak een afspraak voor advies

Beleef je badkamer in virtual reality

Wil jij alvast weten hoe je nieuwe badkamer gaat aanvoelen? Dat kan met onze virtual reality ervaring. Je loopt alvast rond en bekijkt de ruimte vanuit alle kanten. Zo ontdek je meteen of je handdoekenrek op de juiste plek hangt. Of dat je nog een extra kastje nodig hebt. En dat is handig om te weten vóórdat je gaat verbouwen!

Wil jij dit
ook ervaren?

Maak dan nu een afspraak
voor een vr-ervaring

Afspraak maken