Pure & Original biedt duurzame, ecologische en veganistische verf op waterstofbasis. De verf bevat zo min mogelijk schadelijke stoffen en draagt hierdoor bij aan een gezond binnenklimaat.

Heesakkers is Pure & Original Star Dealer

Wij zijn een officiële Star Dealer van Pure & Original, dat bekend staat om haar prachtige verfproducten. Kom vrijblijvend langs in onze showroom. Onze specialisten staan klaar om u advies te geven over het product en het juiste kleurgebruik.

U kunt bij ons terecht voor al deze producten in de juiste kleur. Wij mengen dit gelijk na uw bestelling. Overigens beschikken wij ook over de juiste hulpmiddelen zoals kwasten, spatels en rollers maar ook kalkwassen in kleur, primers en sealers om uw verfproject voor 100% te laten slagen.

Lees meer over pure & original
maak een afspraak voor advies

Licetto afwasbare muurverf

Matte muurverf met dezelfde uitstraling als Classico krijtverf, maar dan hyper afwasbaar! Ideaal voor gebruik in de badkamer en verkrijgbaar in een groot aantal kleuren

Beleef je badkamer in virtual reality

Wil jij alvast weten hoe je nieuwe badkamer gaat aanvoelen? Dat kan met onze virtual reality ervaring. Je loopt alvast rond en bekijkt de ruimte vanuit alle kanten. Zo ontdek je meteen of je handdoekenrek op de juiste plek hangt. Of dat je nog een extra kastje nodig hebt. En dat is handig om te weten vóórdat je gaat verbouwen!

Wil jij dit
ook ervaren?

Maak dan nu een afspraak
voor een vr-ervaring

Afspraak maken

Marrakech Walls

Een bijzondere muurverf met tadelakt / betonlook. Geeft met verschillende toepassingen spannende mogelijkheden en is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren.

Fresco kalkverf

100% minerale muurverf voor binnen met natuurlijke en organische pigmenten. Kalkverf is bacterie- en schimmelwerend, luchtzuiverend, hygiënisch, CO2 absorberend en neemt stikstofgassen op. Daarom is deze verf uitermate geschikt voor een natte ruimte zoals de badkamer. Deze verf bevat prachtige kleurnuances en is verkrijgbaar in 165 kleuren.

Pure & Original voor binnen en buiten

Pure & Original is een verfmerk met oneindig veel mogelijkheden op het gebied van kleur, maar er is ook ruime keuze in matte, hoogglanzende en waterafstotende verf. De waterafstotende verf is bijvoorbeeld perfect voor in de badkamer, maar Heesakkers kan je ook helpen bij het schilderen van wanden, plafonds, deuren, meubels, keukenkasten, de radiator, trappen en vloeren, binnen en buiten. Alles met de verf van Pure & Original: de perfecte verf voor ieder oppervlak. Je kunt kiezen uit een groot aantal kleuren en verfsoorten, dus er is altijd een combinatie die bij je past!

Lees meer over pure & original
maak een afspraak voor advies