Van praktische badkamer tot luxe wellness: je vindt het bij Heesakkers, de badkamer specialist in de omgeving van Geldrop.

Heesakkers voor het beste advies

Een badkamer koop je niet zo maar. Daar wil je jarenlang plezier van hebben. Vertel ons over jouw wensen en jouw manier van leven. Dan verzorgen wij jouw droombadkamer in de omgeving van Geldrop! 

Wij hebben een breed aanbod van topmerken. En we bouwen of verbouwen je badkamer in de omgeving van Geldrop helemaal in eigen beheer, tot in de kleinste details. Jij hebt dus maar één partij waarmee je schakelt in de omgeving van Geldrop. Dat is nog eens comfortabel!

Lees meer over Heesakkers

Kies Heesakkers voor het beste advies in de omgeving van Geldrop

Je kunt je badkamer natuurlijk overal in de omgeving van Geldrop kopen.

Maar als je behoefte hebt aan een goed onderbouwd advies dan is Heesakkers dé badkamer specialist in de omgeving van Geldrop voor jou.

Onze badkamerspecialisten nemen de tijd voor jou. Met hun vakkennis, passie en inlevingsvermogen staan ze jou bij in de omgeving van Geldrop. Wij hebben 60 jaar ervaring met badkamers in de omgeving van Geldrop, zijn op de hoogte van de nieuwste trends én kennen alle technische handigheidjes. Of jouw wensen nou praktisch zijn of super-de-luxe, samen komen we tot de ideale badkamer.

Het eerste gesprek

Wil je de inrichting vooral praktisch, of moet het architectonisch prachtig zijn? Gebruik je de badkamer alleen kort en praktisch? Of is het jouw ruimte om te relaxen na een lange dag hard werken?

De antwoorden op deze en nog veel meer vragen, achterhalen we samen met jou. Wanneer jij precies weet wat je wilt, maken we een ontwerp dat daarbij past. Nadat jij het ontwerp én de offerte hebt goedgekeurd, verzorgen we jouw badkamer tot in de details in de omgeving van Geldrop. We zullen je verbazen met wat we allemaal voor je kunnen verzorgen!

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Afspraak maken