Van praktische badkamer tot luxe wellness: je vindt het bij Heesakkers, de badkamer specialist in omgeving Eindhoven.

Heesakkers voor het beste advies

Wij hebben een breed aanbod van topmerken. En we bouwen of verbouwen je badkamer in omgeving Eindhoven helemaal in eigen beheer, tot in de kleinste details.

Jij hebt dus maar één partij waarmee je schakelt in omgeving Eindhoven. Dat is nog eens comfortabel! Een badkamer koop je niet zo maar. Daar wil je jarenlang plezier van hebben. Vertel ons over jouw wensen en jouw manier van leven. Dan verzorgen wij jouw droombadkamer in omgeving Eindhoven!

Lees meer over Heesakkers

Kies Heesakkers voor het beste advies in de omgeving van Eindhoven

Je kunt je badkamer natuurlijk overal in omgeving Eindhoven kopen.

Maar als je behoefte hebt aan een goed onderbouwd advies dan is Heesakkers dé badkamer specialist in omgeving Eindhoven voor jou.

Wij hebben 60 jaar ervaring met badkamers in omgeving Eindhoven, zijn op de hoogte van de nieuwste trends én kennen alle technische handigheidjes. Onze badkamerspecialisten nemen de tijd voor jou. Met hun vakkennis, passie en inlevingsvermogen staan ze jou bij in omgeving Eindhoven. Of jouw wensen nou praktisch zijn of super-de-luxe, samen komen we tot de ideale badkamer.

Het eerste gesprek

Gebruik je de badkamer alleen kort en praktisch? Of is het jouw ruimte om te relaxen na een lange dag hard werken? Wil je de inrichting vooral praktisch, of moet het architectonisch prachtig zijn?

De antwoorden op deze en nog veel meer vragen, achterhalen we samen met jou. Wanneer jij precies weet wat je wilt, maken we een ontwerp dat daarbij past. Nadat jij het ontwerp én de offerte hebt goedgekeurd, verzorgen we jouw badkamer tot in de details in omgeving Eindhoven. We zullen je verbazen met wat we allemaal voor je kunnen verzorgen!

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Afspraak maken