Heesakkers Installatietechniek is je graag van dienst op alle vlakken van
de installatietechniek, van advies tot aanleg en onderhoud.

Of het nu gaat om je badkamer, keuken, of welke ruimte van je huis dan ook:
wij denken met je mee. Installatietechniek is ons vak.
Daar zijn we trots op.

Wil je meer weten?

Je bent van harte welkom in het
Home-lab in onze showroom. Daar
ontdek je wat er allemaal mogelijk is

Wil je meer weten?

Je bent van harte welkom in het
Home-lab in onze showroom. Daar
ontdek je wat er allemaal mogelijk is

Heesakkers Installatietechniek 

Hieronder lees je meer over de mogelijkheden die wij bieden op gebied van:

Wat dacht je bijvoorbeeld hier van?
•  Waterinstallatie
•  Gasinstallatie
•  Centrale verwarming
•  Warmtepomp
•  Hemelwaterafvoer en goten
•  Riolering
•  Ventilatie

Water

Water is een van de belangrijkste levensbehoeften. Daarom is het goed om zo efficiënt en veilig mogelijk om te gaan met je drinkwater. Wij installeren graag jouw totale waterinstallatie vanaf de watermeter. Van badkamer tot keukenblok. Bij renovatie of nieuwbouw.

Wil je
meer weten?

Maak dan nu een afspraak
met een van onze
medewerkers

afspraak maken

Gas

Wij verzorgen je gehele gasinstallatie en kunnen die uitvoeren in staal, koper of hoogwaardig kunststof. Natuurlijk werken we volgens de wettelijke eisen om de veiligheid te waarborgen. Deze strenge wetgeving is er niet voor niets. Veiligheid staat bij ons altijd voorop.
Net als bij waterinstallaties bestaat een gasinstallatie uit fittingen, leidingen, toestellen en appendages. Voordat we de gasinstallatie uitvoeren,
controleren we altijd de dichtheid van je installatie. Ook tijdens het installeren blijven we alert op de dichtheid. Onze monteur voert een eindcontrole uit op jouw gasinstallatie, waarna je een gasopleveringsrapport ontvangt.

Wist je dat er ieder jaar tientallen ongelukken gebeuren door een slecht onderhouden gasinstallatie? Dit komt veelal door koolmonoxidevergiftiging en brand. Laat daarom niet alleen je gasinstallaties aanleggen door onze erkende installateur, maar laat ook periodiek onderhoud uitvoeren.

We nemen je gasinstallatie graag op in ons servicecontract. Als je jouw onderhoud onderbrengt bij Heesakkers Installatietechniek, weet je zeker dat je gasinstallatie veilig blijft.

Centrale verwarming

Voor complete cv-installaties, -reparaties, -renovaties en onderhoud ga je naar Heesakkers Installatietechniek.

Wij helpen je graag met je cv-ketel, leidingen, radiatoren, vloerverwarming, regelingen, waterleidingen, warmwaterleidingen, elektra en zonnetechniek zoals zonneboilers.

In Heesakkers Installatietechniek vind je een partner die met je meedenkt op het gebied van kostenefficiëntie en duurzaamheid.

Warmtepomp

Wil je een duurzame cv-installatie en dus helemaal van het aardgas af? Dat kan met een volledig elektrische warmtepomp. Die doet alles wat je cv-ketel ook doet: het huis verwarmen en warm water leveren.
Een volledige warmtepomp werkt op stroom. Hij haalt warmte uit de lucht, de bodem of het grondwater en maakt daar een bruikbare temperatuur van. De warmtepomp heeft een voorraadkast voor warm water en is daarom zo groot als een hoge koelkast.
Hij is geschikt als jouw huis goed geïsoleerd is. Je combineert hem met vloerverwarming, wandverwarming of laagtemperatuur radiatoren.

Er zijn 6 verschillende soorten warmtepompen:
•  Lucht/lucht warmtepomp
•  Lucht/water warmtepomp
•  Water/water warmtepomp
•  Bodem/water warmtepomp
•  Hybride warmtepomp
•  Verwarmingsketel

Wij adviseren graag welke warmtepomp het beste past bij jouw huis en jouw wensen.

Hemelwaterafvoer en goten

Heesakkers Installatietechniek verzorgt de hele hemelwaterafvoer en de goten voor jouw woning. Zowel in nieuwbouw als bij renovatie of verbouwing van de woning.

Riolering

Ook je riolering verzorgen wij graag, van onder de grond tot aan de bovenste verdieping. We nemen het hele traject uit handen: we adviseren en zorgen voor een compleet rioleringsstelsel dat klaar is voor de toekomst!

Ventilatie

Van een afzuigsysteem voor een woning tot een gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning; wij voeren het graag voor je uit in eigen beheer, van ontwerp tot realisatie.
Zo hoef jij er zelf niets aan te doen. Heesakkers Installatietechniek helpt je met alle vormen van ventilatie; van natuurlijke ventilatie met roosters tot en met geavanceerde installaties met WTW-units en balansventilatie.

Wij wijzen je er graag op dat voldoende frisse lucht onmisbaar is voor gezondheid en
comfort. Steeds vaker leidt het intensief isoleren van panden tot slechte ventilatie, met een verstoorde luchtvochtigheid tot gevolg. Daarom zijn gecontroleerde ventilatiesystemen in eigentijdse woningen en werkruimtes onmisbaar geworden.
Wij hechten daarnaast veel waarde aan het gebruikersgemak: we ontwerpen en monteren het systeem zo dat de gebruikers het eenvoudig kunnen bedienen. Ook de juiste voorlichting hierbij verzorgen we graag.

Je leest het al:
mogelijkheden zijn
eindeloos!

kom daarom naar het
home-lab in onze
showroom, daar ontdek
je alle verschillen en
voordelen.

Wil je een afspraak maken?
Bel dan 040-2532390.
Onze mensen helpen je
graag verder.

afspraak maken