Badkamer inspiratie voor jouw badkamer?

Bij Heesakkers in Veldhoven vind je badkamers die je nergens anders vindt. Een badkamer vraagt om een aandachtige keuze. Kies je voor een moderne badkamer of ga je liever voor een klassieke badkamer? In ons Heesakkers Magazine vind je de laatste trends op het gebied van sanitair, vloeren en tegels voor je badkamer. Deze zijn allemaal bedacht door onze eigen ontwerpers en badkamer specialisten. Laat je inspireren!

Vraag het Heesakkers Magazine aan

piet boon, heesakker veldhoven, badkamer, wellness, installatietechniek, advies

Ontworpen vanuit de filosofie van het balanceren van functionaliteit, esthetiek en individualiteit, vormt de collectie een harmonieus geheel. Het kleurenpallet evenals de duurzame materialen in combinatie met de bewezen praktische eigenschappen van keramiek, maken deze collectie een waardevolle toevoeging aan elk interieur. PIETBOON maakt uw badkamer inspiratie compleet.

heesakker veldhoven, badkamer, wellness, installatietechniek, advies

De VTWonen collectie is helemaal van nu met een grote variatie in formaten, kleuren en structuur. Voor op de vloer of tegen de wand. Houtlook en betonlook tegels met een klassiek of modern tintje. Sober en kleurrijk. Strak en speels. Laat je inspireren. 

heesakker veldhoven, badkamer, wellness, installatietechniek, advies

Riverdale heeft verschillende badkamer inspiratie sets ontwikkeld bestaande uit een wastafel, frame, onderkast, hoge kast, spiegels en lampen in verschillende stijlen. Zo is er altijd een ontwerp dat past bij jouw smaak. De badmeubelen komen van eigen bodem en zijn exclusief verkrijgbaar bij Heesakkers BV.

Wil jij wat weten
over een van onze
projecten

Bel dan 040-2532390 of neem contact met ons op.
Onze mensen vertellen 
je graag meer.

Wil jij wat weten
over een van onze
projecten

Bel dan 040-2532390 of neem contact met ons op.
Onze mensen vertellen 
je graag meer.

Badkamer renovatie voor de Familie Rensma

Voor de familie Rensma renoveerde Heesakkers de complete badkamer, inclusief verbouwing en technische installatie. Tijdens ons adviesgesprek bespraken wij met onze badkamerontwerpers en -specialisten het prachtige ontwerp. Daarna gingen we aan de slag om de wensen van de familie te realiseren. Het eindresultaat is hieronder te bewonderen. 

Nieuwbouw badkamer voor de Familie Gerrits

De familie Gerrits was op zoek naar een nieuwe badkamer. Na een adviesgesprek toonden wij ons ontwerp en ze waren gelijk enthousiast. Het ontwerp werd gemaakt door onze badkamerontwerpers. Onze specialisten gingen vervolgens aan de slag met de technische installatie en de realisatie van het sanitair. Met als resultaat een prachtige nieuwe badkamer.