Van praktische badkamer tot luxe wellness: je vindt het bij Heesakkers, voorheen Baderie Heesakkers, de badkamer specialist in omgeving Leende.

Heesakkers voor het beste advies

Een badkamer koop je niet zo maar. Daar wil je jarenlang plezier van hebben. Vertel ons over jouw wensen en jouw manier van leven. Dan verzorgen wij jouw droombadkamer in omgeving Leende!

Wij hebben een breed aanbod van topmerken. En we bouwen of verbouwen je badkamer in omgeving Leende helemaal in eigen beheer, tot in de kleinste details. Jij hebt dus maar één partij waarmee je schakelt in omgeving Leende. Dat is nog eens comfortabel!

Lees meer over Heesakkers

Heesakkers, voorheen Baderie Heesakkers, voor het beste advies in omgeving Leende

Je kunt je badkamer natuurlijk overal in omgeving Leende kopen.

Maar als je behoefte hebt aan een goed onderbouwd advies, dan is Heesakkers, voorheen Baderie Heesakkers, dé badkamer specialist in omgeving Leende voor jou.

Onze badkamerspecialisten nemen de tijd voor jou. Met hun vakkennis, passie en inlevingsvermogen staan ze jou bij in omgeving Leende. Wij hebben 60 jaar ervaring met badkamers in omgeving Leende, zijn op de hoogte van de nieuwste trends én kennen alle technische handigheidjes. Of jouw wensen nou praktisch zijn of super-de-luxe, samen komen we tot de ideale badkamer.

Het eerste gesprek

Gebruik je de badkamer alleen kort en praktisch? Of is het jouw ruimte om te relaxen na een lange dag hard werken? Wil je de inrichting vooral praktisch, of moet het architectonisch prachtig zijn?

De antwoorden op deze en nog veel meer vragen, achterhalen we samen met jou. Wanneer jij precies weet wat je wilt, maken we een ontwerp dat daarbij past. We zullen je verbazen met wat we allemaal voor je kunnen verzorgen! Nadat jij het ontwerp én de offerte hebt goedgekeurd, verzorgen we jouw badkamer tot in de details in omgeving Leende.

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Afspraak maken